Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Az SM mágneses szeparátor előnyei

  • Neodímium mágnesek akár 9 000 G indukcióval
  • Fe részecskék rögzítése 1 mikrontól
  • Elválasztók raktáron
  • Szeparátor bérlés
  • Anyagvizsgálat

Mágneses elválasztók fröccsöntő gép garatához - csillag SM

A mágneses szeparátor SM általános működési elve

A fröccsöntő gép garatához alkalmas csillag alakú mágneses elválasztó a leggazdaságosabb módja a ferromágneses részecskék leválasztásának a fröccsöntő gép garatán keresztül szabadon áteső anyagáramból (regranulátum, szemcse, stb.). Az elválasztó védi a klasszikus kúpos garatú fröccsöntő gépet a sérülésektől. Megakadályozza a fémrészecskék bejutását a csavar- és fúvókarendszerbe.

A csillag alakú mágneses szeparátor nagyon erős neodímium  NdFeB mágnesekkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően a legfinomabb fémpor részecskéket is képes felfogni.

Hogyan tisztítsa meg a mágnest a fröccsöntő gép garatában?

A tisztítás során a csillagot kihúzzák a fröccsöntő gép garatából és a felfogott ferromágneses anyagot mechanikusan vagy sűrített levegővel távolítják el. Az ilyen típusú mágneses szeparátor előnyei a nagyon alacsony beszerzési költségek, a könnyű kezelhetőség, az egyszerű összeszerelés és a rövid szállítási határidő. Az elválasztó csillag méreteit és általános kialakítását is az Ön egyedi igényeihez tudjuk igazítani.

Egyszerű rendelés a webáruházban

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Certifikát TESYDOSOLLAU – termékeinket igazi profik hegesztik!

A SOLLAU cég által alkalmazott irányelvek:
PED 2014 / 68 / EU a nyomástartó berendezések hegesztésére és forgalmazására vonatkozóan, EN-ISO 3834 – 2 Bizonyítvány, EN 1090 - 2, EN 13480 - 1 - 5, EN 13445 - 1 - 5 szerint

SM

Mágnes fröccsöntő garathoz - csillag SM

  • Vonzó ár/teljesítmény arány
  • Magas szakítóerő
  • Kézi tisztítás
  • Eredeti megoldás, különösen kerek tartályokhoz

A fröccsöntő gép garatában alkalmazható SM csillag mágneses szeparátor a leggazdaságosabb módja a ferromágneses részecskék elválasztásának a fröccsöntő gép garatán keresztül szabadon áteső anyagáramból (regranulátum, szemcse, stb.).

TermékÁtmérő (mm)Adatlap (EN)
SM 150 N 150 PDF megtekintése
SM 200 N 200 PDF megtekintése
SM 250 N 250 PDF megtekintése
SM 300 N 300 PDF megtekintése
SM 350 N 350 PDF megtekintése

Magnetické separátory skladem

Néhány termék ebből a modellcsaládból azonnal rendelkezésre áll . Folyamatosan bővítjük a raktáron lévő mágneses szeparátorok kínálatát, hogy azonnal szállítani tudjuk az Ön részére. Az aktuális elérhetőségről érdeklődjön értékesítési képviselőnknél.Mely iparágakban használják a mágneses elválasztót a fröccsöntő gép garatához?

A fröccsöntő gép garatához alkalmas mágneses szeparátort (csillag) főként újrahasznosítási folyamatokban és a műanyagiparban használják.