Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Az MK ellenőrző kúpmágnes előnyei

  • Kontroll mágnes láncon
  • A mágneses fémek egyszerű azonosítása
  • Vonzó ár
  • Erős neodímium mágnessel felszerelve
  • Raktáron

Kontroll kúpmágnes karabinerrel MK

Kontroll kúpmágnes karabinerrel MK

A mágneses kúp rozsdamentes acél lánccal és karabinerrel van felszerelve, amely például a nadrágszíjhoz rögzíthető és nagyon erős NdFeB neodímium mágnessel van ellátva 14 mm átmérőben. A lánc teljes hossza 60 cm.

Hogyan használják a kúpos kialakítású mágneseket?

Karabinerrel ellátott mágneses kúpot használnak a mágneses anyagok jelenlétének kimutatására az ellenőrzött termékben, például színesfémhulladék vagy régi papír vásárlásakor a gyűjtött alapanyagokban. A nem megfelelő anyag időben történő átvizsgálása és eltávolítása megmentheti mind a szállítót (akinek a hulladékát a gyűjtőhely nem kívánatos összetevők miatt nem hajlandó feldolgozásra átvenni és ezt követően a hulladékot magas költséggel vissza kell szállítani) és természetesen a hulladék vásárlóját is. A mágneses kontroll eszközöknek köszönhetően megakadályozza a nem kívánt adalékanyagokkal rendelkező anyagok vásárlását.

Egyszerű rendelés a webáruházban

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Mely iparágakban használják a kúpos mágneseket?

A mágneses kúp számos iparágban használható mágneses fémek gyors azonosítására.