Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

A DND-AC mágneses szeparátor előnyei

 • Automatikus tisztítás az anyagáramlás megszakítása nélkül is
 • Beépítési magasság 500 mm-ig
 • Fe -részecskék szétválasztása 0,5 - 300 mm között
 • Szeparátor a szállítószalag felett keresztben vagy azzal párhuzamosan történő elhelyezéshez
 • 10 év garancia
 • Teljesen rozsdamentes kivitel
 • Nincsenek vak terek a mágneses mag és az oldalfal között
 • Súly 440 kg-tól = egyszerű telepítés
 • Indukció 1 010 G (200 mm-re az elválasztó szalagtól)
 • Ferrit és könnyű neodímium változatok

Öntisztító mágneses lemezek DND-AC a szállítószalag fölé

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC

Az automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez a ferromágneses szennyeződések leválasztására szolgál a szállítószalagon lévő száraz és könnyen áteresztő anyagokból. Használható olyan műveleteknél, ahol nagy a ferromágneses részecskék előfordulása. Az automatikus tisztításnak köszönhetően a szeparátor működése teljesen önálló.

A mágneses lemezek ferrit vagy nagyon erős neodímium mágnesekkel vannak felszerelve.

Azokhoz a műveletekhez, ahol kis méretű könnyű szeparátorra van szükség (pl. mobil törőgépekre történő felszerelés), 440 kg tömegű lemezt kínálunk!

Nehéz műveletekhez 1010 G mágneses indukciójú szeparátort gyártunk (200 mm-es távolságra az elválasztószalagtól mérve). Ezek a nagyon hatásos mágneses lemezek 500 mm-ig is függeszthetők a szállítószalag fölé és 3 m/s sebességgel választhatják le a részecskéket a szállítószalagról!

Jól tudjuk, hogy a különböző alkalmazások más-más megoldást igényelnek. A legerősebb vagy a legkisebb elválasztó nem mindig a legjobb választás, még az árát tekintve sem. Ezért gyártjuk elválasztóinkat 10 modellsorozatban, hogy vásárlóinknak a legmegfelelőbb megoldást tudjuk kínálni.

7 + 1 ok, hogy az automatikus tisztítással rendelkező mágneslemezünket válassza

 • 1Garancia 10 év – kitartunk mágneses elválasztóink minősége mellett, ezért 10 év garanciát vállalunk!
 • 212 modellsorozat – minden alkalmazásra van megoldásunk. Az alaptermékek a felhasznált mágnesekben különböznek (8 modell ferrittel és 4 modell erős neodímium mágnessel van felszerelve). Az alapkínálatban 500 – 2000 mm szélességű szalag fölé szerelhető elválasztókat kínálunk.
 • 3Mágneses indukció 1 010 G – legerősebb szeparátoraink mágneses indukciója akár 1010 G is lehet (200 mm távolságra a szállítószalagtól)! Lehetőség van 500 mm magasságban a szalag fölé akasztani és a fémeket 3 m/s sebességgel leválasztani a szállítószalagról. 0,5 - 300 mm-es szennyeződéseket tudunk felfogni!
 • 4Kicsi, kompakt méretek – a lemez kis méretei lehetővé teszik a könnyű beszerelést még a nehezen hozzáférhető helyeken is.
 • 5Súly 440 kg-tól – mágneslemezünk mobil zúzógépekhez vagy olyan műveletekhez is használható, ahol a szeparátor kis súlya és kis méretei elengedhetetlenek.
 • 6Rozsdamentes kivitel – a mágneses elválasztó rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a nagy ellenállást és az elválasztó hosszú élettartamát még nehéz körülmények között is.
 • 7Nincsenek vakfoltok – a szeparátort úgy tervezték, hogy ne legyenek vakfoltok a mágneses mag és az elválasztó oldala között. Ennek köszönhetően a ferromágneses fémek nem kerülhetnek az öv alá és nem károsíthatják azt.
 • 88Egyedi szeparátorok gyártása – speciális követelményei vannak a mágneses elválasztó méretére, súlyára, teljesítményére vagy kialakítására vonatkozóan? Egyedi elképzelései alapján szívesen legyártjuk Önnek a megálmodott szeparátort, hogy az minden igényét kielégítse. Saját tervezési részlegünk és gyártásunk van Csehországban. Egyedi elválasztók gyártásában nagy tapasztalattal rendelkezünk!

Az elválasztó használatának előnyei

 • A végtermék ferromágneses szennyeződéstől mentes
 • A későbbiekben használt technológia védelme (zúzógépek, prések, szállítócsigás stb.) ferromágneses tárgyak (letört gépalkatrészek, csavarok, anyák, vezetékek, stb.) által okozott sérülések ellen
 • A ferromágneses szennyeződések szeparálása
 • Automatikus tisztítás – kezelő nélkül

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

A mágneses lemez telepítése

A mágneses lemez telepítéseA folyamatos működést biztosító, automatikus tisztítóval ellátott mágneslemez főként a szállítószalag felett van felakasztva, de a túlfolyási ponton (a szállítószalag végén) a szalaggal párhuzamosan is felszerelhető.

Az alkalmazott mágnesek típusa az elhelyezés módjától is függ: hosszirányú beépítéskor lehetőség van gyengébb mágnesekkel is felszerelni a mágneslemezt, mert a túlcsordulás helyén a szállított tömeg laza állapotban van. Ellenkezőleg, amikor a lemezt 90°-kal elfordítja a szállítószalaghoz, javasoljuk erősebb típusú mágnesek használatát, mivel magasabb és tömörebb anyagréteg lehet a szállítószalagon.

Alapkivitelben a szállítószalag feletti mágnes erős állandó ferritmágnesekkel van felszerelve, azonban mobil soroknál, törőgépeknél és speciális alkalmazásoknál a mágneslemez rendkívül erős neodímium NdFeB mágnesekkel van ellátva. Az alapos árnyékolásnak köszönhetően a mágneses tér hatása kizárólag a szállítószalagon szállított anyag felett biztosított. A mágneslemez méreteit a műszaki specifikációkhoz és a vásárlói igényekhez tudjuk igazítani

A mágnestábla tisztítása

A mágneses szeparátor tisztítása teljesen automatikusan, emberi beavatkozás nélkül történik. A fémeket a mágneses lemez magához vonzza és a szállítószalag segítségével azokat oldalra hordja.

A mágneses elválasztó erősségének mérése

Büszkék vagyunk arra, hogy minden egyes elválasztót alaposan tesztelünk és megmérjük a teljesítményét. Tudjuk, hogy ügyfeleink számára fontos, hogy ismerjék a mágnes teljesítményét a szállítószalagtól eltérő távolságra, ezért a mágneses indukció értékeit nem csak a mágneses magon tüntetjük fel, hanem különböző távolságokra (0-400mm, 50 mm-es lépésekben mérve) az elválasztó szalagtól.

A mérést úgy végezzük, hogy az a gyakorlatban a valós viszonyoknak a lehető leghűebben megfeleljen, ezért nem mérjük a mágneses magon a mágneses indukciót (ahogyan egyes gyártók teszik és ezzel mesterségesen növelik a mágneses indukció értékét). A szállítószalagtól az elválasztóig jelzett távolságokban mérünk, ami a vevő számára fontos információ.

Az adott típusú elválasztó mért értékeit a Gausscharts fül alatt találja.

Magától értetődik, hogy minden szeparátorhoz egy mérési protokollt szállítunk a mágneses indukció mért értékeivel.

Referenciaértékek rögzítése

Referenciaértékek rögzítése DND-AC Nm 5A mágneses indukció mért értéke egyértelmű információ, de sok vásárló számára fontosabb, hogy az elválasztónk milyen szennyeződéseket képes felfogni. Ezért elvégeztünk egy sor tesztet, hogy jobban bemutathassuk ügyfeleink számára mágneses lemezeink szilárdságát és funkcionalitását. Kiválasztottunk 13 tipikus ferromágneses szennyeződést, amelyet a megrendelőnek leggyakrabban szét kell választani (anyák, szögek, huzal, acélgolyó stb.) és megmértük, hogy a mágneslemezünk adott modellje milyen távolságra tudja felfogni azokat a szállítószalagtól.

Ezeket az információkat a referenciaértékek fül alatt találja. Meggyőződésünk, hogy ennek köszönhetően ügyfelünk minden szükséges információt megkap a megfelelő típusú mágneslemez kiválasztásához automatikus tisztítással.

Természetesen szakembereink készséggel segítenek a megfelelő típusú egység kiválasztásában.

A mágneslemez és a mágneshenger együttes használataJavaslat: A mágneslemez és a mágneshenger együttes használata

A legmagasabb fokú elválasztás érdekében javasoljuk - magasabb anyagréteg esetén a szállítószalagon - a szállítószalag felett felfüggesztett mágneslemez kombinálását egy mágneses hengerrel, amely még a szállítószalag alsó anyagrétegéből is képes felfogni a ferromágneses részecskéket.

Certifikát TESYDOSOLLAU – termékeinket igazi profik hegesztik!

A SOLLAU cég által alkalmazott irányelvek:
PED 2014 / 68 / EU a nyomástartó berendezések hegesztésére és forgalmazására vonatkozóan, EN-ISO 3834 – 2 Bizonyítvány, EN 1090 - 2, EN 13480 - 1 - 5, EN 13445 - 1 - 5 szerint

Ferrit lemezek - keresztben történő elhelyezéshez

A ferrit mágneses lemezek fő előnye a hőállóság, a mágneses stabilitás, az alacsonyabb ár , valamint az erős változatoknál a mély és nagyon erős mágneses mező. Ezt a szeparátort úgy tervezték, hogy a szállítószalag fölé keresztben szereljék fel.

Ferrit lemezek - keresztben történő elhelyezéshez

DND-AC M F
PANTHER

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC M F PANTHER

 • Beépítési magasság 280 mm-ig
 • A legkönnyebb a ferrit sorozatból
 • 1 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

Ez egy olyan sorozat, amely a standard teljesítményt kedvező árral ötvözi. Az elválasztók közepes igényű alkalmazásokhoz készültek, max. 200 mm beépítési magassággal és különösen nagyobb (1 mm feletti) ferromágneses részecskéket felfogására alkalmasak . Ennek a lemeznek az előnye a gyors gazdasági megtérülés ( ár:teljesítmény arány).

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
keresztben
DND-AC M1 F PANTHER 500 200 PDF megtekintése
DND-AC M2 F PANTHER 800 250 PDF megtekintése
DND-AC M3 F PANTHER 1000 280 PDF megtekintése
DND-AC M4 F PANTHER 1200 280 PDF megtekintése
DND-AC M5 F PANTHER 1400 280 PDF megtekintése
DND-AC M6 F PANTHER 1600 280 PDF megtekintése
DND-AC M7 F PANTHER 1800 280 PDF megtekintése

DND-AC Ms F
JAGUAR

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Ms F JAGUAR

 • Beépítési magasság 320 mm-ig
 • 1 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

Ez a sorozat olyan felhasználók részére készült, akik még nagyobb mélységben is nagy teljesítményt várnak el a szeparátortól. A maximális beépítési magasság 320 mm.

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
keresztben
DND-AC Ms2 F JAGUAR 800 270 PDF megtekintése
DND-AC Ms3 F JAGUAR 1000 300 PDF megtekintése
DND-AC Ms4 F JAGUAR 1200 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms5 F JAGUAR 1400 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms6 F JAGUAR 1600 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms7 F JAGUAR 1800 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms8 F JAGUAR 2000 320 PDF megtekintése

DND-AC Mp F
LION

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Mp F LION

 • Beépítési magasság 340 mm-ig
 • 1 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

340 mm-es magasságig szerelhető sorozat, amelynek előnye a nagyobb szélesség is.

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
keresztben
DND-AC Mp2 F LION 800 290 PDF megtekintése
DND-AC Mp3 F LION 1000 320 PDF megtekintése
DND-AC Mp4 F LION 1200 340 PDF megtekintése
DND-AC Mp5 F LION 1400 340 PDF megtekintése
DND-AC Mp6 F LION 1600 340 PDF megtekintése
DND-AC Mp7 F LION 1800 340 PDF megtekintése
DND-AC Mp8 F LION 2000 340 PDF megtekintése

DND-AC Mm F
TIGER

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Mm F TIGER

 • Beépítési magasság 400 mm-ig
 • 1 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

Ezeket a szeparátorokat nagyon nehéz alkalmazásokhoz tervezték, ahol a fémsznnyeződést nagyobb mélységből (400 mm-ig) kell eltávolítani.

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
keresztben
DND-AC Mm2 F TIGER 800 320 PDF megtekintése
DND-AC Mm3 F TIGER 1000 350 PDF megtekintése
DND-AC Mm4 F TIGER 1200 400 PDF megtekintése
DND-AC Mm5 F TIGER 1400 400 PDF megtekintése
DND-AC Mm6 F TIGER 1600 400 PDF megtekintése
DND-AC Mm7 F TIGER 1800 400 PDF megtekintése
DND-AC Mm8 F TIGER 2000 400 PDF megtekintése

DND-AC Mx F
BEAST

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Mx F BEAST

 • Beépítési magasság 500 mm-ig
 • 1 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése
 • Beépített doboz szerszámokkal

Ez a SOLLAU legerősebb mágneses szeparátorcsaládja. Ezeknek az eszközöknek a mágneses indukciója a jelenleg létező legerősebb állandó mágnesek indukciójának határán van és csak az elektromágneses szeparátorok múlják felül. Ez a sorozat a legigényesebb elválasztásra szolgál a nagy anyagmélységekből, valamint a magas és nehéz anyagrétegektől. Az ilyen eszközök maximális függesztési magassága akár 450 mm-ig lehetséges (érdekesség: a legerősebb Mx F ferrit sorozat súlya körülbelül ötször nagyobb, mint a szabványos MF sorozat súlya!).

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
keresztben
DND-AC Mx3 F BEAST 1000 500 PDF megtekintése
DND-AC Mx4 F BEAST 1200 500 PDF megtekintése
DND-AC Mx5 F BEAST 1400 500 PDF megtekintése
DND-AC Mx6 F BEAST 1600 500 PDF megtekintése
DND-AC Mx7 F BEAST 1800 500 PDF megtekintése
DND-AC Mx8 F BEAST 2000 500 PDF megtekintése

DND-AC Ms F
EKO

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Ms F EKO

 • Vonzó ár/teljesítmény arány (extra alapfelszereltség nélkül)
 • Mágnesesen olyan erős kialakítás, mint a DND-AC Ms F JAGUAR mágneses lemezé
 • Beépítési magasság 320 mm-ig
 • 1 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

A DND-AC EKO mágneses lemez automatikus tisztítással a szabványos szállítószalag fölé szerelhető DND-AC mágnes legolcsóbb változata. A mágneses elválasztás hatékonysága szempontjából nincs különbség a szabványos DND-AC és a gazdaságos DND-AC EKO változat között.

Mindkét változat ugyanazt a mágneses indukciót generálja, ami egészen kivételes, mert a versenytárs gyártók mágneslemezeinek gazdaságos változatai általában gyengébbek, mint a szabványos típusok. Másrészt az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy a DND-AC EKO mágneses ELválasztó CANTONI motorral, VARVEL váltóval és védetlen csapágyakkal van felszerelve és csak az alsó részét védik védőlemezek.

A DND-AC EKO-t olyan műveleteknél alkalmazzák, ahol nagy a ferromágneses részecskék előfordulása, ahol a kézi tisztítású lemez használhatatlanná válna a gyors elszennyeződés miatt. Ez a speciális mágneses szeparátor egyaránt szolgál értékes fém nyersanyagok rögzítésére (további feldolgozáshoz), valamint a későbbi gépek (zúzógépek, prések, szállítócsigás stb.) védelmére a ferromágneses tárgyak (törött gépalkatrészek, csavarok, anyák, vezetékek stb.) okozta sérülésektől. A szállítószalagon szállított anyagból ezen mágneses szeparátor segítségével eltávolított ferromágneses szennyeződéseket az elválasztó szalagja tovább viszi felhalmozásra vagy további feldolgozásra.

TermékMaximális szélességű övhöz ajánlott (mm)Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
keresztben
DND-AC Ms2 F EKO 800 270 PDF megtekintése
DND-AC Ms3 F EKO 1000 300 PDF megtekintése
DND-AC Ms4 F EKO 1200 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms5 F EKO 1400 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms6 F EKO 1600 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms7 F EKO 1800 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms8 F EKO 2000 320 PDF megtekintése

Magnetické separátory skladem

Néhány termék ebből a modellcsaládból azonnal rendelkezésre áll . Folyamatosan bővítjük a raktáron lévő mágneses szeparátorok kínálatát, hogy azonnal szállítani tudjuk az Ön részére. Az aktuális elérhetőségről érdeklődjön értékesítési képviselőnknél.

Neodímium lemezek - keresztben történő elhelyezéshez

A neodímium lemezek legnagyobb előnye a rendkívül erős (de viszonylag rövid) mágneses tér és a kis súly . Ezért elsősorban ott alkalmazzák őket, ahol a tömeg miatt nem lehet szabványos ferrit mágneslemezeket használni vagy olyan esetekben, amikor kisebb mélységben rendkívül nagy hatékonyságú elválasztás szükséges (pl. mobil zúzó- és újrahasznosító berendezések területe stb.). Ezt a szeparátort úgy tervezték, hogy a szállítószalag fölé keresztben szereljék fel.

Neodímium lemezek - keresztben történő elhelyezéshez

DND-AC N
JACKAL

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC N JACKAL

 • Beépítési magasság 300 mm-ig
 • 0,5 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

Ez a legkönnyebb sorozat, maximum 200 mm magasságig szerelhető. Kisebb mélységben a lemez még az 1 mm-nél kisebb szennyeződéseket is képes felfogni.

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)
Keresztirányú felszerelés a szállítószalag fölé
Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
DND-AC N1 JACKAL 500 300 PDF megtekintése
DND-AC N2 JACKAL 700 300 PDF megtekintése
DND-AC N3 JACKAL 1000 300 PDF megtekintése
DND-AC N4 JACKAL 1200 300 PDF megtekintése
DND-AC N5 JACKAL 1400 300 PDF megtekintése
DND-AC N6 JACKAL 1600 300 PDF megtekintése
DND-AC N7 JACKAL 1800 300 PDF megtekintése

DND-AC NKS 1
JACKAL II

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC NKS 1 JACKAL II

 • A termék folyamatosan raktáron (azonnal elérhető)
 • Kétpólusú neodímium változat ferrit kivezető pólussal
 • Beépítési magasság 170 mm-ig
 • 0,5 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

2 pólusú változatban készül, ferrit kivezető pólussal

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)
Keresztirányú felszerelés a szállítószalag fölé
Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
DND-AC NKS1 JACKAL II 900 170 PDF megtekintése


Magnetické separátory skladem

Néhány termék ebből a modellcsaládból azonnal rendelkezésre áll . Folyamatosan bővítjük a raktáron lévő mágneses szeparátorok kínálatát, hogy azonnal szállítani tudjuk az Ön részére. Az aktuális elérhetőségről érdeklődjön értékesítési képviselőnknél.

DND-AC Ns
HYENA

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Ns HYENA

 • Beépítési magasság 350 mm-ig
 • 0,5 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

Erősebb neodímium változatok max. 220 mm-es magasságig, közepesen igényes alkalmazásokhoz tervezve. Előnyei az erős mágneses indukció rövidebb távolságokon, a kisebb Fe-szennyeződések megkötése és a kis súly.

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)
Keresztirányú felszerelés a szállítószalag fölé
Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
DND-AC Ns1 HYENA 500 350 PDF megtekintése
DND-AC Ns2 HYENA 700 350 PDF megtekintése
DND-AC Ns3 HYENA 1000 350 PDF megtekintése
DND-AC Ns4 HYENA 1200 350 PDF megtekintése
DND-AC Ns5 HYENA 1400 350 PDF megtekintése
DND-AC Ns6 HYENA 1600 350 PDF megtekintése
DND-AC Ns7 HYENA 1800 350 PDF megtekintése

Magnetické separátory skladem

Néhány termék ebből a modellcsaládból azonnal rendelkezésre áll . Folyamatosan bővítjük a raktáron lévő mágneses szeparátorok kínálatát, hogy azonnal szállítani tudjuk az Ön részére. Az aktuális elérhetőségről érdeklődjön értékesítési képviselőnknél.

DND-AC Nm
WOLF

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Nm WOLF

 • Beépítési magasság 380 mm-ig
 • 0,5 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése
 • A szállítószalag max. sebessége: 1,5 m/s

Ez a legerősebb neodímium sorozat, különösen a mobil alkalmazásokhoz, ahol a szeparátor rendkívül magas hatékonysága szükséges alacsonyabb anyagmélységnél. A maximális beépítési magasság 250 mm.

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)
Keresztirányú felszerelés a szállítószalag fölé
Max. ajánlott beépítési magasság (mm)

Adatlap (EN)
DND-AC Nm2 WOLF 700 380 PDF megtekintése
DND-AC Nm3 WOLF 1000 380 PDF megtekintése
DND-AC Nm4 WOLF 1200 380 PDF megtekintése
DND-AC Nm5 WOLF 1400 380 PDF megtekintése
DND-AC Nm6 WOLF 1600 380 PDF megtekintése
DND-AC Nm7 WOLF 1800 380 PDF megtekintése


Magnetické separátory skladem

Néhány termék ebből a modellcsaládból azonnal rendelkezésre áll . Folyamatosan bővítjük a raktáron lévő mágneses szeparátorok kínálatát, hogy azonnal szállítani tudjuk az Ön részére. Az aktuális elérhetőségről érdeklődjön értékesítési képviselőnknél.

Ferrit lemezek - párhuzamos elhelyezéshez

A ferrit mágneses lemezek fő előnye a hőállóság, a mágneses stabilitás, az alacsonyabb ár , valamint az erős változatoknál a mély és nagyon erős mágneses mező.

Ezt az elválasztót úgy tervezték, hogy a szállítószalaggal párhuzamosan legyen felszerelhető. A szállítószalag végére történő beépítésnek köszönhetően az anyag abban a pillanatban leválasztódik, amikor leesik a szállítószalag végén, mivel ezen a ponton a legjobban fellazult az anyag. Ez pozitív hatással van a mágneses elválasztás minőségére. Néha ez lehet az egyetlen megfelelő megoldás a mágneses elválasztásra, például rossz áteresztó tulajdonságokkal rendelkező anyagok esetén, vagy ha a szállítószalag magas anyagréteget szállít.

Javasoljuk a szállítószalag véggörgőjét egy nem mágneses anyagból készült görgőre cserélni, hogy ezzel is növelni lehessen a mágneses leválasztó hatékonyságát és egyúttal meg lehessen akadályozni a szállítószalag nemkívánatos felmágneseződését.

Ferrit lemezek - párhuzamos elhelyezéshez

DND-AC Ms F IN
LYNX

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Ms F LYNX

 • Beépítési magasság 320 mm-ig
 • 1,5 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

A mágneses lemezek ezen típusa közepes rétegmagasságú anyagleválasztásra szolgál – a függesztési magasság 320 mm.

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
hosszában
DND-AC Ms2 F IN LYNX 800 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms3 F IN LYNX 1000 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms4 F IN LYNX 1200 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms5 F IN LYNX 1400 320 PDF megtekintése
DND-AC Ms6 F IN LYNX 1600 320 PDF megtekintése

DND-AC Mx F IN
PUMA

Automatikus tisztítással rendelkező mágneses lemez DND-AC Mx F PUMA

 • Beépítési magasság 500 mm-ig
 • 1,5 mm-nél nagyobb ferromágneses részecskék rögzítése

Ez a szeparátor a lemezmágnesek legerősebb változata, amely párhuzamos elhelyezéshez alkalmas és kivételesen magas - 500 mm-es függesztési magasságban telepíthető!

Ezt a típusú mágneses lemezt nagy magasságú anyagleválasztásra tervezték.

TermékA szállítószalag max. szélessége (mm)Max. ajánlott beépítési magasság (mm)Adatlap (EN)
hosszában
DND-AC Mx4 F IN PUMA 1200 500 PDF megtekintése
DND-AC Mx5 F IN PUMA 1400 500 PDF megtekintése
DND-AC Mx6 F IN PUMA 1600 500 PDF megtekintéseMely iparágakban használnak öntisztító mágneses lemezeket