Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

SZAKÉRTŐ A MÁGNESES ELVÁLASZTÁS TERÜLETÉN

Mágneses szeparátorainkat minőségi kidolgozás, tetszetős dizájn, széleskörű felhasználási terület, nagy hatékonyságú fémszennyeződés-eltávolítás és megfizethető ár jellemzi. Segítünk megoldani a nem kívánt ferromágneses szennyeződések termékekből való eltávolításával kapcsolatos problémákat és hozzájárulunk a gépek védelméhez.

Videoprezentace

A SOLLAU SZÁMOKBAN

13

Már 13 éve Önökért dolgozunk

2011 január 3-án alakult a Sollau cég azzal a céllal, hogy hasznos mágneses szeparátorokat gyártson. Hivatásunknak érezzük a legújabb mágneses megoldásokat kínálni.

+60

Termékeinket már több, mint 60 országban ismerik

A Sollau mágneses termékeket és mágneseket már Európa, Dél-Amerika és Afrika 60 országában ismerik ügyfeleink. Folyamatosan építünk új üzleti kapcsolatokat és bővítjük az értékesítést.

+1300

1300 féle mágneses termék és ez mindig csak több lesz

Webáruházunkban különféle formájú és méretű neodímium, ferrit, szamárium vagy AlNiCo mágneseket vásárolhat. Egyéb mágneses termékeket is kínálunk.

+15000

Már több, mint 15 000 mágneses szeparátort gyártottunk

Fokozatosan bővítjük elválasztó kínálatunkat és folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk a minőséget. Minden évben 40 %-kal növeljük a termelési kapacitást.

TANÚSÍTVÁNYOK

Célunk a termelési folyamataink, a termelésirányítás és a vállalatirányítás folyamatos fejlesztése. Szakmai tanúsítványok igazolják szolgáltatásaink és termékeink minőségét.


Certifikát ISO

Certifikát ISO

Systém HACCP

Systém HACCP

Systém SVP

Systém SVP

Systém IFS

Systém IFS

Certifikát TESYDO

Certifikát TESYDO

Certifikát TESYDO

Certifikát TESYDO

A SOLLAU vállalat telephelye