Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

A DND-SFX mágneses szeparátor előnyei

  • Automatikus tisztítás az anyagáramlás megszakítása nélkül
  • Alkalmas erősen koptató anyagokhoz és kémiailag agresszív környezetekhez is
  • Minimális elsődleges anyagveszteség
  • Garancia akár 10 év
  • Egyedi szeparátor gyártása
  • Fe -részecskék befogása 0,5 mm-től
  • Kizárólag neodímium változat

Lemez mágneses szeparátor csúszda fölé DND-SFX

A mágneses szeparátor általános működési elve DND-SFX

A csúszda feletti automatikus mágneses lemezelválasztó egyedülálló megoldás a különböző szemcseméretű száraz vagy félfolyékony anyagáramban található ferromágneses részecskék szeparálására. A csúszdán vagy szállítószalagon szállított keverékben lévő fémes mágneses részecskéket erős mágnesek fogják fel és egy hordozólemez segítségével folyamatosan automatikusan az oldallerakókhoz juttatják.

Hogyan működik a csúszda fölé szerelhető lemezes mágneses szeparátor?

A mágneslemez tisztítási időközei egyedileg beállíthatók a tisztítandó termék típusától és szennyezettségének mértékétől függően. A mágneses részecskék leghatékonyabb elválasztása érdekében az automatikus mágneses lemezelválasztó erős neodímium NdFeB mágnesekkel van ellátva.

A csúszda feletti automatikus mágneses szeparátor alapja egy önhordó szerkezet mágneses és kimeneti lappal, egy rozsdamentes acélból készült tolólap és egy garat a ferromágneses szennyeződések felfogására. A mágneses lemezt egy rozsdamentes acél csúszda fölé (vagy esetleg a szállítószalag fölé is) függesztik, amely a szállított anyagban lévő mágneses részecskéket folyamatosan rögzíti a kimeneti lemezen (amely fölött erős állandó mágnesek vannak elhelyezve). Az összegyűjtött mágneses szennyeződéseket ezután előre meghatározott időközönként az oldallerakókba szállítódnak egy ürítőlap segítségével, miközben a megtisztított anyag a csúszdán (vagy a szállítószalagon) folyik további feldolgozás céljából.

Hogyan tisztítható a lemezelválasztó?

A mágneses elválasztó automatikus tisztítását pneumatikus elemek és egy teljesen programozható vezérlőegység biztosítja. A DIN 1.4301 szabvány szerinti rozsdamentes acélból készült kompakt kialakítás biztosítja a robusztus integrációt a meglévő feldolgozósorokba és egyben garantálja a teljes rendszer nagy ellenállását és hosszú élettartamát.

A csúszda fölött használt mágneses lemezszeparátor további előnyei

A csúszda feletti automata mágneses elválasztó teljesen egyedi kialakításának köszönhetően használatakor nem szükséges megszakítani az üzemi ciklust, így nincs nem kívánt költséges állásidő. További vitathatatlan előnye, hogy a megtisztított anyag nem érintkezik közvetlenül a mágneses magokkal vagy a kimeneti lemezzel, így az esetleges nagy koptatóképesség sem veszélyezteti a mágneses szeparátort vagy a működés folytonosságát.

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Certifikát TESYDOSOLLAU – termékeinket igazi profik hegesztik!

A SOLLAU cég által alkalmazott irányelvek:
PED 2014 / 68 / EU a nyomástartó berendezések hegesztésére és forgalmazására vonatkozóan, EN-ISO 3834 – 2 Bizonyítvány, EN 1090 - 2, EN 13480 - 1 - 5, EN 13445 - 1 - 5 szerint

DND-SFX

  • Nagy mágneses rögzítési felület
  • Nagy kapacitás
  • Mágneses indukció 5 800 G

Különböző szemcseméretű száraz vagy félfolyékony anyagok áramában található ferromágneses részecskék szétválasztására szolgál.

TermékMax. kapacitás (t/h)Munkaszélesség (mm)Adatlap (EN)
DND-SFX 500 30 500 PDF megtekintése


Mely iparágakban alkalmazzák a mágneses szeparátort?

A csúszda feletti automatikus mágneses szeparátor több, mint egyenértékű alternatívája a drága, belső áramlású dobleválasztóknak, amelyeket főként a golyósmalmok anyagáramának tisztítására használnak (cementgyártás, ércfeldolgozás, szénaprítás hőerőművekben, habüveg gyártás stb.).