Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

SZOLGÁLTATÁSAINK
A mágneses szeparátorok gyártása mellett egyéb szolgáltatásokat is kínálunk.

SOLLAU KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Mágneses elválasztók szervizelése

Mágneses szeparátorok szervizelése

Mágneses szeparátorok hatásfokának vizsgálata (ellenőrizzük a szeparátor általános állapotát, újramérjük a mágneses hatásfokát és a vizsgálat eredményéről igazolást állítunk ki).

Mágneses szeparátorok auditja

Mágneses szeparátorok auditja

Teszteljük a mágneses elválasztó működőképességét. Ellenőrizzük, hogy az elválasztó megfelel-e a vele szemben támasztott követelményeknek. Ellenőrizzük a mágnesek erősségét, állapotát, elhelyezkedését.

Mágneses elválasztók vásárlása

Mágneses elválasztók vásárlása

Gyorsan meg kell oldania az aktuális pénzügyi problémákat és van redundáns, elavult, alulteljesítményű, sérült, nem működő vagy nem gazdaságos mágneses elválasztója?

Mágneses elválasztók bérbeadása

Mágneses elválasztók bérbeadása

Szeretnénk lehetővé tenni, hogy vásárlás előtt kipróbálhassa a mágneses elválasztót. Szeparátor kölcsönzésével gyorsan és olcsón pótolhatja saját berendezésének átmeneti kiesését, például annak javítása során.