Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

A VMBZ mágneses szeparátor előnyei

 • Garancia 5 év
 • Többfokozatú szeparátor – magas elválasztási hatékonyság
 • Automatikus tisztítás az anyagáramlás megszakítása nélkül is
 • Ferrit vagy neodímium mágnesekkel vagy ezek kombinációival felszerelt szeparátor
 • A burkolat cseréjének lehetősége
 • Teljesen rozsdamentes kivitel
 • Egyedi szeparátor gyártás
 • Fe - részecskékkel erősen szennyezett abrazív anyagokhoz is alkalmas
 • Vas szennyeződések felfogása 0,5 mm-től
 • Anyagvizsgálat

Többfokozatú mágneses dob VMBZ

Kétdobos mágneses szeparátor DMBZ

Többdobos mágneses szeparátor / Két- és háromdobos mágneses szeparátor / Többfokozatú mágneses dob / Két- és háromfokozatú mágneses dob

A többdobos mágneses szeparátor a mágneses szennyeződések ömlesztett keverékekből történő automatikus és tartós eltávolítására szolgáló eszköz. A több dobból álló mágneses rendszer leegyszerűsíti és felgyorsítja a nem kívánt ferromágneses szennyeződések befogását, biztosítja ezen szennyeződések automatikus leválasztását anélkül, hogy meg kellene szakítani a termelési folyamatot és biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyság elérését. Ugyanakkor a mágneses dob a megtisztított anyagot ezt követően feldolgozó berendezések (zúzógépek, malmok stb.) is megvédik a sérülésektől. A mágneses dob szíve egy félhold alakú mágneses magokból álló szerelvény, amely körül a dob (rozsdamentes acélból készült) terelő lécekkel ellátott külső része forog. A mágnesezhető fémszennyeződések a dob felületén felfogva a felső dob tengelyén túl a gyűjtőedénybe esnek, a megtisztított anyagot az alatta elhelyezett mágneses dobra esik, ahol az elválasztási folyamat ugyanúgy megismétlődik.

5 év garancia / 5 year warrantySOLLAU 5 év garancia

Mágneses elválasztóink minőségéért kiállunk, ezért 5 év garanciát vállalunk rájuk! Bízhat mágneses szeparátorainkban! Szakemberek vagyunk a mágneses elválasztás területén.

A mágneses dob telepítése

A többfokozatú mágneses dob egy szállítószalag vagy egy tartály alá helyezhető (a mágneses hengertől eltérően a mágneses dob nem része a szállítószalagnak). A mágnesdob dobozszerkezetének alsó része két kivezető nyílásból áll. A nem fémes anyag az első nyílásba esik, míg a fémes szennyeződések a henger felületére kerülnek a dob tengelyéig, ahol lemágnesezve a második nyílásba esnek.

A burkolat cseréjének lehetősége

Mágneses dob védőburkolatAz abrazív anyagok leválasztása során a dob burkolata sérülhet, ezért a konstrukciót úgy módosítottuk, hogy ezt a burkolatot saját kezűleg is ki lehessen cserélni.

Ennek köszönhetően jelentősen meghosszabbodik a dob és ezáltal az egész készülék élettartama.

Mágneses dobjaink mély és erős mágneses teret hoznak létre, így még akkor is magas elválasztási hatékonyságot érünk el, ha a dob ezekkel a kiegészítő burkolatszegmensekkel van felszerelve.

A mágneses dob védőburkolatának cseréjeA mágneses dob úgy van kialakítva, hogy ezt a cserét a dobházban lévő vezérlőnyíláson keresztül hajtsa végre, így nincs szükség a teljes dob szétszerelésére .

Az egyes fedőszegmenseket fokozatosan lehet kicserélni. Ez valóban nagyon egyszerű!

Amennyiben olyan dobra tart igényt, ahol szükség van a burkolat cseréjének lehetőségére, mindenképpen előre kell tudnunk, hogy a dobszerkezetet ennek megfelelően alakíthassuk.

A dob héját strapabíró mangán acélból is elkészíthetjük, ezzel akár a legnehezebb körülmények között is többszörösére meghosszabbítva a burkolat élettartamát.


Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Certifikát TESYDOSOLLAU – termékeinket igazi profik hegesztik!

A SOLLAU cég által alkalmazott irányelvek:
PED 2014 / 68 / EU a nyomástartó berendezések hegesztésére és forgalmazására vonatkozóan, EN-ISO 3834 – 2 Bizonyítvány, EN 1090 - 2, EN 13480 - 1 - 5, EN 13445 - 1 - 5 szerint

VMBZ

 • Két vagy három mágneses dobbal felszerelve
 • Állítható előtető az anyagbevitel szabályozásához
 • A törlő lécek megakadályozzák, hogy finom vagy ragadós anyag maradjon a dob felületén
 • A mágneses mag helyzetének gyors és egyszerű megváltoztatása
 • Kifinomult kialakítás több ellenőrző és szerviznyílással

A többdobos mágneses szeparátor a mágneses szennyeződések ömlesztett keverékekből történő automatikus és tartós eltávolítására szolgáló eszköz. A több dobból álló mágneses rendszer leegyszerűsíti és felgyorsítja a nem kívánt ferromágneses szennyeződések felfogását, biztosítja ezen szennyeződések automatikus leválasztását anélkül, hogy meg kellene szakítani a termelési folyamatot és biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyság elérését.

TermékBemeneti/kimeneti méret (mm)Adatlap (EN)
TMBZ 254 F 500 520 x 550 PDF megtekintése
TMBZ 254 F 1000 1020 x 550 PDF megtekintéseMely szektorokban használnak többlépcsős mágneses dobokat

Kapcsolódó termékek