Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Az OZ pormentesítő készülék előnyei

  • Nem kívánt por adalékanyagok eltávolítása műanyag darálékból
  • Folyamatos automatikus működés
  • Nagy kapacitás
  • Egyszerű, karbantartást nem igénylő kialakítás
  • Kis méretek és könnyű súly = gyors és egyszerű áthelyezés és telepítés
  • Minimális üzemeltetési költségek
  • A drága szűrők használatának minimalizásása
  • A munkakörnyezet javítása
  • Egyedi gyártás

OZ poreltávolító berendezés

Odprašovací zařízení OZ

A portalanító berendezést úgy tervezték, hogy elszívja a port a műanyag darálékokból. A műanyag granulátumot felülről egy szitán és egy állítható magasságú összecsukható tetőn keresztül öntik a szeparátorba. Az oldalsó elszívással a nem kívánt finom port folyamatosan eltávolítják az elválasztó testén áteső granulátumból, míg a megtisztított granulátum a pormentesítő berendezés teste alá kerül a végső szállítótartályba (pl. big-bag).

Hogyan működik a pormentesítő berendezés?

Az egyszerű felépítésnek és a kis méreteknek köszönhetően a poreltávolító készülék könnyen felszerelhető és mozgatható anélkül, hogy a fröccsöntőgép térbeli kezelését igényelné. A szívóerő is egyszerűen és változtathatóan állítható. A rendszer karbantartást nem igényel, alacsony üzemeltetési és beszerzési költséggel jár, nem igényel drága szűrőket és javítja a munkakörnyezetet a berendezés körül. A pormentesített szemcsét ezután jobban fel lehet dolgozni, például fröccsöntő gépben.

A porelszívó berendezést méret és teljesítmény tekintetében az Ön igényeihez tudjuk igazítani.

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

OZ

A porelszívó berendezést úgy tervezték, hogy elszívja a port a műanyag darálékokból. A műanyag granulátumot felülről egy szitán és egy állítható magasságú összecsukható tetőn keresztül öntik a szeparátorba. Az oldalsó elszívással a nem kívánt finom port folyamatosan eltávolítják az elválasztó testén áteső granulátumból, míg a megtisztított granulátum a pormentesítő berendezés teste alá kerül a végső szállítótartályba (pl. big-bag).

TermékKapacitás (kg/h)Adatlap (EN)
OZ 1200 1 200 PDF megtekintése


Mely iparágakban használnak poreltávolító eszközöket?

A poreltávolítót elsősorban az újrahasznosítási folyamatokban és a műanyagiparban használják.