Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

Bármilyen márkájú és típusú mágneses elválasztót megvásárolunk

Bármilyen márkájú és típusú mágneses elválasztót megvásárolunk

Befejezi vállalkozását, úgy döntött, hogy más típusú üzleti tevékenységre összpontosít és szeretne megszabadulni azoktól a mágneses elválasztóktól, amelyeknek már nincs haszna? Gyorsan meg kell oldania az aktuális pénzügyi problémákat és van redundáns, elavult, alulteljesítményű, sérült, nem működő, vagy nem gazdaságos mágneses leválasztója? Ki szeretné cserélni régi mágneses elválasztóját egy újra?

Akkor van egy jó hírünk az Ön számára, mert elkezdtük a permanesns elválasztók vásárlást! Kérjük, küldje el a felesleges gépekre vonatkozó ajánlatát az info@sollau.cz e-mail címre , a következő információkkal együtt:

  • a kínált cikkek listája és leírása (különösen célszerű olyan adatokat megadni, mint a márka és a modell, a gyártó, a gyártási év, az alkalmazás, a méretek, a tömeg, a használati időtartam, a logisztikai adatok, a használati utasítás vagy más releváns műszaki leírás a készülékről, a vételárról stb.)
  • fotódokumentáció vagy videó az elválasztóról (vagy egy internetes hivatkozás, ahol az elválasztó megtekinthető)

Szakembereink az Ön telephelyén felmérik a felajánlott elválasztó tényleges állapotát (és maradványértékét), majd vételi ajánlatot adunk. Adásvételi szerződés megkötése esetén lehetőségünk van (megegyezés alapján) saját magunk bontani és elvinni a készüléket.

A mágneses szeparátorok SOLLAU s.r.o.-nak történő eladásának előnyei:

  1. sok éves tapasztalattal rendelkezünk a mágneses elválasztás területén és képesek vagyunk minősített módon értékelni az Ön berendezését és a lehető legmagasabb árat kínálni érte
  2. egy kisebb, de rugalmas cég vagyunk, ezért minden ajánlatot egyedileg tudunk megközelíteni az adott ügyfél igényeinek megfelelően
  3. mi magunk gyártunk kiváló minőségű mágneses elválasztókat, valamint egy elavult vagy felesleges elválasztóhoz egy teljesen új, legmagasabb műszaki paraméterekkel rendelkező készüléket is tudunk szállítani, pl. számlás vásárlás formájában.
  4. egyedi állandó mágneses szeparátorokat és ezekkel a termékekkel felszerelt teljes feldolgozóegységeket egyaránt vásárolunk
  5. Azonnali vásárláson kívül lehetőséget biztosítunk felesleges felszerelései bizományos értékesítésére is