Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Az MSK-AC mágneses szeparátor előnyei

 • Automatikus tisztítás az anyagáramlás megszakítása nélkül is
 • Abrazív és rosszul áteresztő anyagokhoz is alkalmas
 • Egyedi szeparátorok gyártása
 • Magas működési kapacitás
 • Rendelésre neodímium változat is gyártható
 • Többlépcsős szétválasztás
 • Anyagvizsgálat

Lépcsős mágneses szeparátorok MSK-AC

Az MSK-AC lépcsős mágnes nagy kapacitású szállítórendszerekhez (különösen gravitációs alapú csővezetékekhez) készült, amelyek folyamatos és teljesen automatikus tisztítási folyamatot igényelnek.

Hogyan használják a lépcsőzetes elválasztót?

A felfogott fémszennyeződések könnyen eltávolíthatók a pneumatikusan vezérelt extrakciós lemezek rendszerének köszönhetően. A laza anyagot a készülék lépcsőzetes alakja közvetlenül érintkezésbe hozza a felső mágneses lemezzel, amely felfogja a Fe szennyeződések egy részét és egyben visszaveri az anyagot a következő lemezre, ezáltal az ütődés által az anyag a lelassul és meg is fordul, ami ismét növeli a mágneses elválasztás hatékonyságát. Ezenkívül a kaszkádelv a ferromágneses anyagok fizikai tulajdonságait is felhasználja, amelyek fajsúlya nagyobb, mint a tisztított anyagoké, ezért hajlamosak spontán lefelé esni a mágneses lemez felé.

Hogyan történik a kaszkád szeparátor tisztítása?

A mágneses szeparátor automatikus tisztítását pneumatikus elemek és egy teljesen programozható külön vezérlőegység biztosítja (a mágneslemez felnyitása és megdöntése után a mágneses magok eltávolodnak a burkolat rozsdamentes acéllemezétől és a rajta megakadt ferromágneses részecskék maguktól leesnek).

A kompakt kialakítású, könnyen kezelhető érintőképernyős kezelőpanel biztosítja a mágneses elválasztó gyors egyedi beállítását az adott alkalmazáshoz. A mágneses szeparátor automatikus tisztítása lehetővé teszi a teljesen automatizált üzembe helyezést és ezzel egyidejűleg biztosítja a magas működési hatékonyságot. A tisztítási intervallumok elektronikusan egyedileg beállíthatók - a tisztított termék szennyezettségének mértékétől függően.

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Certifikát TESYDOSOLLAU – termékeinket igazi profik hegesztik!

A SOLLAU cég által alkalmazott irányelvek:
PED 2014 / 68 / EU a nyomástartó berendezések hegesztésére és forgalmazására vonatkozóan, EN-ISO 3834 – 2 Bizonyítvány, EN 1090 - 2, EN 13480 - 1 - 5, EN 13445 - 1 - 5 szerint

MSK-AC

 • FESTO pneumatikus hengerek
 • SIEMENS vezérlőrendszer
 • Nagy mágneses fogófelület
 • Kisebb és nagyobb vasszennyeződések szétválasztása egyaránt

Az MSK-AC lépcsőzetes mágneses szeparátor nagy kapacitású szállítórendszerekhez készült, amelyek folyamatos és teljesen automatikus tisztítási folyamatot igényelnek.

TermékMax. kapacitás (m3/h)Bemeneti/kimeneti méret (mm)Adatlap (EN)
MSK-AC 165 F 45 140 x 140 PDF megtekintése
MSK-AC 250 F 85 200 x 200 PDF megtekintése
MSK-AC 390 F 130 260 x 260 PDF megtekintése
MSK-AC 550 F 195 340 x 340 PDF megtekintése
MSK-AC 800 F 250 430 x 430 zobrazit PDFMely iparágakban használják a lépcsős mágneses szeparátort?

Az MSK-AC kettős párhuzamos kaszkádmágnes több nagyméretű mágneslappal van felszerelve és lehetővé teszi az automatikus tisztítást az anyagáramlás megszakítása nélkül számos szektorban (pl. takarmány- és élelmiszerkeverékek feldolgozása, műanyag- és vegyipar stb.).