Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

A mágneses kezelési segédeszközök előnyei

  • Fémtárgyak egyszerű összegyűjtése
  • Raktáron
  • Tartós rozsdamentes acél kivitel
  • Nagyon erős mágneses tér
  • Magas szakítóerő
  • Könnyű és gyors tisztítás
  • Kompakt és tartós kialakítás

Mágneses kézi forgács gyűjtők MTL

Mágneses kézi forgács gyűjtők MTL

Mágneses kézi gyűjtő, mély mágneses térrel, forgácsok, szögek, csavarok, alátétek és különféle kis mágneses anyagok felszedésére.

A fém fogantyú felfelé húzásával a felfogott fémtárgyak leesnek a gyűjtő mágneses aljáról. Így könnyedén áthelyezheti az összegyűjtött anyagot egy megfelelő edénybe.

Hogyan kell használni a mágneses gyűjtőt?

Ez a mágneses felszedő kiválóan alkalmas munkahelyi takarításhoz, amikor kis fémtárgyakat, például csavarokat, szögeket, anyákat, vasforgácsot, forgácsot és fűrészport kell felszednie, vagy el kell választani a ferromágneses anyagokat más nem fémes alkatrészektől, például a hamu megtisztítása a fém szennyeződésektől.

A mágneses kézi emelőt a fémtárgyak nagyobb távolságra történő emelésén és szállításán kívül használhatja még a nehezen elérhető helyekről, például a padlón lévő résekből, repedésekből, magas szőnyegről vagy füves területről a fém szennyeződések összegyűjtésére.

Egyszerű rendelés a webáruházban

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Mely iparágakban használnak kézi forgács gyűjtőket?