Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Az MS-MC mágneses szeparátor előnyei

  • Csak neodímium változat
  • Egyedi elválasztók gyártása
  • Egyszerű tisztítási rendszer
  • Nagy üzemi teljesítmény (akár 85 m3/h)

Lemezmágnesek csúszdához MS-MC

Az MS-MC csúszdamágnes ideális olyan ferde csőrendszerekhez, ahol nehéz lenne más típusú mágneses elválasztót alkalmazni. Az optimális eredmény érdekében a cső szöge, amelyben a csúszdamágnes be van helyezve, nem haladhatja meg a 40°-ot a függőlegeshez képest.

A csúszdamágnes többféle mágneses erősséggel (ferrit mágnessel, gyengébb N35-ös neodímium mágnessel, erősebb N52-es neodímium mágnessel), valamint nehéz és könnyű kivitelben is kapható, így pontosan az Ön igényeihez igazítható.

A csúszda elválasztó felépítése

A csúszdamágnesek külső lemezzel vannak felszerelve, amelyről a felfogott fémszennyeződések nagyon könnyen eltávolíthatók. A szeparátor mágneses ajtaja manuálisan nyitható, amely így eltávolodik a külső lemeztől és a felfogott szennyeződés magától lehullik. Ez a speciális szeparátor a mágneses ajtófedél belső oldalán egy speciális kiemelkedéssel van felszerelve (amely közvetlenül érintkezik a tisztítandó anyaggal), így biztosítva a maximális leválasztási hatékonyságot és egyben megakadályozza, hogy az áramló anyag lehúzza a felfogott szennyeződéseket (így nem csökkenti a tisztított anyag minőségét).

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Milyen csőhöz csatlakozik az elválasztó?

Az MS mágneses szeparátort vagy szekrényes változatban gyártjuk - azaz például hagyományos karimákkal felszerelve a meglévő csővezetékekhez való csatlakoztatáshoz - vagy szekrény nélküli változatban, amely csak egy csúszómágnest tartalmaz, azaz a saját csőrendszerbe kell beépíteni.

Certifikát TESYDOSOLLAU – termékeinket igazi profik hegesztik!

A SOLLAU cég által alkalmazott irányelvek:
PED 2014 / 68 / EU a nyomástartó berendezések hegesztésére és forgalmazására vonatkozóan, EN-ISO 3834 – 2 Bizonyítvány, EN 1090 - 2, EN 13480 - 1 - 5, EN 13445 - 1 - 5 szerint

MS-MC N

Lemezmágnesek csúszdához MS-MC

  • Mágneses indukció: 7 500 G
  • Részecskék befogása 0,5 mm-től

Nagyon erős elválasztók, amelyek a finom ferromágneses szennyeződések (például fémforgácsok, csövek kopása, vízkő, megmunkált rozsdamentes acéldarabok stb.) felfogására szolgálnak még magasabb anyagrétegekből is. A neodímium változattal akár 60 mikrométeres részecskék is befoghatók, de természetesen a nagyobb ferromágneses részecskék felfogásához is alkalmas.

TermékBemeneti/kimeneti méret (mm)Adatlap (EN)
MS-MC 250 N 250 x 250 zobrazit PDF
MS-MC 300 N 300 x 350 PDF megtekintése
MS-MC 350 N 350 x 350 PDF megtekintése
MS-MC 400 N 400 x 350 PDF megtekintése
MS-MC 450 N 450 x 350 PDF megtekintése
MS-MC 500 N 500 x 350 PDF megtekintése
MS-MC 600 N 600 x 350 PDF megtekintése


Mely iparágakban alkalmazzák a csúszdamágnest?

A mágneses csúszdaelválasztót az élelmiszeriparban, a takarmánygyártásban, a gyógyszeriparban, a fafeldolgozásban, a vegyiparban és a kerámiaiparban stb. használják leginkább.