Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Az SKM kontrollmágnes előnyei

  • Ellenőrző mágnes nagyon erős mágnessel
  • Rendkívül nagy, 1060 N szakítóerő
  • Mágneses fémek azonosítása nagyobb távolságból is
  • Kompakt és tartós kialakítás
  • Raktáron

Szuper erős kontrollmágnes SKM

Szuper erős kontrollmágnes SKM

A szupererős kontrollmágnes nagyon erős neodímiummal van felszerelve. Az 1060 N erősségű NdFeB mágnes ezért nagyobb mélységben is képes érzékelni a mágnesezhető anyagokat.

Hogyan használják az ellenőrző mágneseket?

Az ellenőrző kúpmágneshez vagy a karabinerrel ellátott mágneses kúphoz hasonlóan a szupererős ellenőrző mágnes is használható a mágneses anyagok jelenlétének kimutatására a vizsgált termékben, például színesfémhulladék vagy régi papír vásárlásakor a gyűjtött alapanyagokban. A nem megfelelő anyag időben történő átvizsgálása és eltávolítása megmentheti mind a szállítót (akinek a hulladékát a gyűjtőhely nem kívánatos összetevők miatt nem hajlandó feldolgozásra átvenni és ezt követően a hulladékot magas költséggel vissza kell szállítani) és természetesen a hulladék vásárlóját is. A mágneses kontroll eszközöknek köszönhetően megakadályozza a nem kívánt adalékanyagokkal rendelkező anyagok vásárlását.

Egyszerű rendelés a webáruházban

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Mely iparágakban alkalmazzák a kontroll kúpmágnest?

A szupererős ellenőrző mágnes használata sokoldalú, mivel ez a kontrollmágnes egyúttal vízálló is.