Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Az MSK-MC mágneses szeparátor előnyei

  • Egyedi elválasztók gyártása
  • Nagy üzemi teljesítmény (akár 365 m3/h)
  • Rendelésre neodímium változat is készíthető
  • Többlépcsős szétválasztás (egy adott ügyfél igényei szerint)

Lépcsős mágneses szeparátorok MSK-MC

Az MSK-MC lépcsős mágnes nagy kapacitású szállítórendszerekhez (különösen gravitációs alapú csővezetékekhez) készült, ahol más típusú mágneses szeparátorok használata nehézkes vagy akár lehetetlen lenne.

A lépcsős szeparátor felépítése

A lépcsős elválasztó több nagyméretű mágneslappal van felszerelve, amelyekről nagyon könnyen eltávolíthatók a felfogott fémszennyeződések a külső lemezeknek köszönhetően (a mágneslemez ajtajának kinyitása után a mágneses magok eltávolodnak a burkolat rozsdamentes lemezétől és a a ráragadt ferromágneses részecskék maguktól lehullanak).

Hogyan működik a lépcsős mágneses szeparátor?

A lépcsős elválasztó rendkívül nagy mennyiségű anyagot képes feldolgozni (akár 350 m3/h), mert a mágneslemezek a szeparátor falában helyezkednek el és semmilyen módon nem korlátozzák az anyag szabad áramlását. A lépcsős mágnes ezért olyan gyengén áteresztő anyagokhoz is használható, amelyek blokkolják például a rácsos típusú mágneses elválasztókat. A szeparátor lépcsős felépítése lassítja, majd ismételten rávezeti az anyagáramot a mágneses lemezekre ezzel jelentősen növelve a mágneses elválasztás hatékonyságát.

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

A lépcsős mágneses szeparátor egyéb előnyei

A szeparátor másik előnye az egyszerű belső elrendezése (folyamatos, nagy, sima felületek), amely szükség esetén könnyen ellátható kopásgátló védőréteggel (az adott alkalmazástól függően lehetséges pl. kerámia lemezek, rugalmas poliuretán vagy gumi réteg, vegyileg felhordott nikkel stb. .), ami ismét jelentősen kibővíti ennek az eszköznek az alkalmazási lehetőségeit.

Az MSK-MC mágneses elválasztót karimákkal együtt szállítjuk, a vevő meglévő csővezetékéhez alkalmazkodó csatlakozási móddal.

A lépcsős mágnesek többféle változatban is kaphatók, eltérő mágneses térerősséggel - ferrit vagy neodímium mágnesekkel ill. kombinációjukkal, amikor először a ferritlemezek eltávolítják az anyagból a nagyobb szennyeződéseket (csavarok, szegecsek, szögek, alátétek), majd az erős neodímium mágnesek végzik az anyag végső tisztítását. A neodímium változatok nagyon erősek és már 60 mikrométeres finom ferromágneses részecskék felfogársára is alkalmasak.

Certifikát TESYDOSOLLAU – termékeinket igazi profik hegesztik!

A SOLLAU cég által alkalmazott irányelvek:
PED 2014 / 68 / EU a nyomástartó berendezések hegesztésére és forgalmazására vonatkozóan, EN-ISO 3834 – 2 Bizonyítvány, EN 1090 - 2, EN 13480 - 1 - 5, EN 13445 - 1 - 5 szerint

MSK-MC

MSK-MC lépcsős mágneses szeparátor

  • Ferrit mágnesek
  • Mágneses indukció 2 700 G
  • 1,5 mm-es részecskék felfogása

A lépcsős elválasztót nagy kapacitású szállítórendszerekhez (különösen gravitációs alapú csővezetékekhez) tervezték, ahol más típusú mágneses szeparátorok alkalmazása nehézkes lenne.

TermékMax. kapacitás (m3/h)Bemeneti/kimeneti méret (mm)Adatlap (EN)
MSK-MC 400 F 45 400 x 200 PDF megtekintése
MSK-MC 600 F 85 600 x 200 PDF megtekintése
MSK-MC 800 F 130 800 x 200 PDF megtekintése
MSK-MC 1000 F 195 1000 x 300 PDF megtekintése
MSK-MC 1250 F 250 1250 x 300 PDF megtekintése
MSK-MC 1500 F 365 1500 s 300 PDF megtekintése


Mely iparágakban alkalmazzák a lépcsős mágneses szeparátort?

A lépcsős elválasztókat granulált, por vagy szemcsés anyagok (beleértve a gabonaféléket, hüvelyeseket stb.) tisztítására használják az élelmiszeriparban, a takarmánygyártásban, a gyógyszeriparban, a fafeldolgozásban, a vegyiparban és a kerámiaiparban is.