Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

A TVL olvadékmintaprés előnyei

 • A szennyeződések egyszerű és gyors vizuális észlelése
 • Moduláris változat (nem szükséges mindhárom modult egyszerre megvásárolni)
 • Vonzó ár/teljesítmény arány (a drága tesztberendezések teljes cseréje)
 • Univerzálisan alkalmazható műanyag regranulátumok, darálékok, műanyaggyártásból származó maradványok vizsgálatára
 • Érintőképernyő az optimális hőmérséklet beállításához
 • Présegység (nyomás 10 bar-ig)
 • Hűtőkör = gyors teszt eredmény
 • Egyedi gyártás

Olvadási minta prés TVL

Olvadási minta prés TVL

A TVL olvasztó mintavevő prés egy egyedülálló eszköz a nem kívánt szennyeződések gyors és olcsó vizuális észlelésére a vásárolt vagy feldolgozott műanyag regranulátumokban, pelyhekben, darálékokban, műanyaggyártásból származó maradványokban stb.

Az olvadékmintavevő három modulból áll:

 1. Modul érintőképernyővel van felszerelve a kívánt hőmérséklet beállításához (0 és 400 °C között), míg a belső érzékelők automatikusan a beállított szinten tartják a hőmérsékletet.
 2. Modul tartalmaz egy présegységet (akár 10 bar nyomás elérésére képes), amely két fűtött acél simára köszörült lemezből áll. Az 1. számú modul kijelzőjén beállított kívánt hőmérséklet elérése után a vizsgált anyagot a préslapok közé öntik és nyomókerékkel 0,5 mm ± 0,1 mm vastagságú vékony lemezré préselik. Ezért az így kapott mintát néha "palacsintának" nevezik).
 3. Modul két simán földelt lapból áll, de ezúttal hűtőkörrel ellátva. A 2. számú modul benyomása után a műanyag minta a 3. számú modul acél hűtőlemezei közé kerül, ahol az áramló víz gyorsan lehűti. A 3. számú modul belső menettel (G1/4") van felszerelve a külső vízkörhöz való csatlakoztatáshoz.

Mindhárom modul független, ezért lehetséges például csak az 1-es és 2-es modul beszerzése a harmadik, azaz hűtőmodul nélkül. A 3. számú modul hiányában azonban az öntött műanyag minta hűtési ideje észrevehetően megnő.

Az olvadékmintaprés előnyei

A TVL olvadékmintavevő prés nagyon érdekes alternatíva a drága műanyagolvadék-vizsgáló berendezésekkel szemben, különösen a kis- és középvállalatok számára, amelyek gyakran nem engedhetik meg maguknak a drága vizsgálóberendezéseket. Az ellenőrizetlen műanyagok feldolgozása vagy kereskedelme a drága gépek károsodásához, jelentős anyagi veszteségekhez, valamint a vállalat jó hírének és hírnevének károsodásához vezethet.

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

TVL

A TVL olvasztó mintavevő prés egy egyedülálló eszköz a nem kívánt szennyeződések gyors és olcsó vizuális észlelésére a vásárolt vagy feldolgozott műanyag regranulátumokban, pelyhekben, darálékokban, műanyaggyártásból származó maradványokban stb.

TermékMéret (mm)Súly (kg)Adatlap (EN)
TVL S20 598x557x375 132 PDF megtekintése
TVL S20 s chladícím zařízením 1013x557x375 145 PDF megtekintése