Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Az MTV mágneses tesztrúd előnyei

  • Neodímium mágnesek 8000G indukcióval
  • Fe részecskék rögzítése 1 mikrontól
  • Könnyű és gyors tisztítás
  • Tartós, teljesen rozsdamentes kivitel
  • Szeparátor bérlése
  • Elválasztók raktáron
  • Anyagvizsgálat

Mágneses tesztrúd MTV

Mágneses tesztrúd MTV

Az erős permanens NdFeB neodímiummal mágnesekkel töltött kontroll mágnesrudak használhatók például színesfémek vizsgálatánál. Az ellenőrző mágnesrudak használata csökkenti a csalás kockázatát színesfémek és egyéb fémes mágneses részecskékkel kevert anyagok vásárlásakor.

Hogyan használják a tesztelő rudakat?

Ez a nagyon erős mágneses ellenőrző rúd még a legkisebb mágneses szennyeződések jelenlétét is képes kimutatni például műanyagokban (regranulátumok, darák). Ezért ez egy egyszerű és nagyon hatékony eszköz a ferromágneses részecskékkel való esetleges szennyeződés mértékének meghatározására a granulátumok, regranulátumok és darálékok fogadása és ellenőrzése során.

Hogyan tisztíthatók az ellenőrző rudak?

A teleszkópos kialakítás biztosítja a kontroll mágnesrúd egyszerű és gyors tisztítását. A fogantyú segítségével az állandó neodímium mágnesek kihúzódnak a rozsdamentes acélcsőből és a felfogott fémszennyeződések maguktól lehullanak.

Az ellenőrző mágnesrudak méretei

22 és 32 mm átmérőjű, 400 és 1100 mm hosszúságú tesztrudakat gyártunk. Az aktív mágneses rész hossza mindkét hossznál 160 mm.

Egyszerű rendelés a webáruházban

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk

Mely iparágakban alkalmaznak mágneses tesztrudakat?

Kontroll mágnesrudakat használnak például a hulladékgyűjtés, az újrahasznosítás, a műanyag feldolgozás során.