Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Megjavítjuk a különböző márkájú mágneses szeparátorokat

Ellenőrizzük az elválasztó általános állapotát, megmérjük a mágnes hatásfokát, igazolást állítunk ki az ellenőrzés eredményéről és javasoljuk a megfelelő javítást.

Mágneses szeparátorok szervizelése

Csapatunk a mágneses elválasztás területén több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, ezért tudjuk ügyfeleinknek pontosan az egyéni igényeiknek megfelelő megoldásokat kínálni.

Mágneses szeparátorok szervizelése

Cégünk szakemberei már most is segítenek a leendő vásárlóknak az optimális készülék kiválasztásában, de az ügyfelek részére nyújtott szolgáltatásaink még csak itt kezdődnek. Szükség esetén a kiválasztott terméket (méretben és kivitelben) a konkrét vásárló egyedi igényeihez igazítják, közvetlenül a vevő anyagmintáin végzik a mágneses elválasztás hatékonyságának vizsgálatát, bonyolultabb készülékek esetén a végtermék beszerelését is felügyelik a megrendelő telephelyén és betanítják a készülék kezelőit stb.

A műszaki tanácsadás és ügyfélszolgálat nem ér véget sem berendezéseink üzembe helyezésével, sem a törvényes jótállási idő lejártával. A SOLLAU termékek teljes élettartama alatt az ügyfelek a következő kérésekkel fordulhatnak hozzánk:

  • tehermágnesek hatékonyságának tesztelése (teherviselési vizsgálatot végzünk és az ellenőrzés eredményéről igazolást állítunk ki)
  • mágneses szeparátorok hatásfokának vizsgálata (ellenőrizzük a szeparátor általános állapotát, újramérjük a mágneses hatásfokát és a vizsgálat eredményéről igazolást adunk ki, esetleg megfelelő javítást vagy módosítást javasolunk az élettartam meghosszabbítása érdekében)
  • mágneses elválasztó készülékek javítása, szervizelése (amit akár cégünk telephelyén, akár közvetlenül a megrendelőnél elvégezhetünk - és nem kell SOLLAU márkájú elválasztóknak lennie!)
  • eredeti alkatrészek az általunk szállított berendezésekhez
  • berendezéseink kezeléséhez szükséges képzés

Még akkor is, ha a SOLLAU termékeknél nagyon ritkán fordulnak elő meghibásodások vagy hatékonyságcsökkenés, technikusaink bármikor készen állnak arra, hogy ügyfeleinknek gyors és hozzáértő segítséget és támogatást nyújtsanak, ezenkívül rendszeresen felkeresik az Ön cégét egy szabványos szervizprogram és egy szolgáltatási program alapján. (Egyeztetett szervizterv az Ön termelési igényeinek és tervezett leállásainak megfelelően kidolgozva).

Rendszeres szervizellenőrzési programunkhoz csatlakozva

  • minimalizálja az üzemeltetett berendezéssel kapcsolatos problémákat
  • üzleti tevékenysége maximális hatékonyságát éri el
  • megakadályozza az esetleges súlyos és költséges problémákat, mint például a feldolgozó berendezések meghibásodását, az üzemi sor kényszerleállását, a nem kívánt szennyeződések bekerülését a végtermékbe stb.
  • költségmegtakarítást ér el saját személyzete számára, biztosítva a gépek karbantartását
  • megfelel bizonyos feltételeknek az ISO 9000 tanúsítvány megszerzéséhez vagy megtartásához

Az említett előnyökön túl egy év meghosszabbított garancia formájában bónuszt is kap a szervizelt termékünkre.