Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

Automatikus válogatósor alumínium tárcsák szétválasztásához

Automatikus válogatósor alumínium tárcsák szétválasztásához

Az automatikus válogatósor a vas és alumínium keréktárcsák szétválasztására szolgál. 9 tonna/óra kapacitásra tervezték.

Az alumínium és acél kerekeket a törőgépbe szállítják, ahol 50 x 50 mm-es frakcióra zúzzák őket.

A fémek szétválasztása három szakaszban történik:

  • 1. szakasz – a ferromágneses fémek elsődleges szétválasztása a szállítószalag feletti DND-AC Ms8 F JAGUAR mágneses lemez segítségével. A legtöbb ferromágneses szennyeződést ebben a szakaszban eltávolítják. A fémeket a lemez automatikusan kiválasztja a szállítószalagról.
  • 2. szakasz – a ferromágneses szennyeződések végső elválasztása. A mágneses elválasztás maximális minőségének biztosítása érdekében a legerősebb neodímium mágnesekkel felszerelt mágnesdobot használunk. A 406 mm átmérőjű és 1000 mm hosszú mágneses dob ideális a legfinomabb ferromágneses szennyeződések minőségi leválasztására is.
  • 3. szakasz – a nem mágneses fémek szétválasztása. Egy excenteres rotorral felszerelt ECS – E 1000 BULL örvényáramú szeparátort használunk a nem mágnesezhető fémek (alumínium) inert anyagból való eltávolítására.

A színesfém szeparátor előtt egy vibrációs adagoló található, így az anyag tökéletesen rétegzett, így az örvényáramú elválasztó hatékonyan el tudja választani a nem mágneses fémeket.

 

Elválasztó sor kapacitása

9 tonna/óra

Eredmény

Az anyagot két 50x50 mm-es frakcióra osztják:

  • Alumínium
  • Ferromágneses fémek

A válogatósor ezekből az eszközökből áll

Český výrobek / Made in Czech Republic

Mit várhat el tőlünk?

Gondoskodunk projektjéről az elejétől a végéig. Az együttműködés nálunk a rendeléssel nem ér véget. A szeparátor teljes élettartama alatt teljes körű támogatást nyújtunk Önnek.

1.
Jövünk

2.
Felmérjük és megtervezzük

3.
Méretre gyártjuk

4.
Telepítjük

5.
Beüzemeljük és betanítjuk

6.
Autorizált szervízt biztosítunk