Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

13. 4. 2023

Fröccsöntő garatmágnes - fűszerfeldolgozás (esettanulmány)

A fűszerek feldolgozásával foglalkozó cég a nem kívánt ferromágneses szennyeződéseket kívánja eltávolítani a végtermékből - fűszerekből. Az elválasztás célja a keletkező termék maximális tisztaságának elérése.

Az egyszerű telepítés, a gyors tisztítás és a magas elválasztási hatékonyság érdekében az ügyfél  fröccsöntő gép garatmágnest választott. Ez a szeparátor a zacskós fűszerek csomagológépe előtti garatba kerül. A kiválasztott hely nagyon alkalmas ennek a mágneses szeparátornak a felszerelésére, mivel a gyártás utolsó szakaszában van (csomagolás előtt). A fűszer mentes a ferromágneses szennyeződésektől és nem áll fenn a későbbi szennyeződés veszélye a gyártási folyamat során.

A mágnes formájának köszönhetően különböző típusú és méretű tartályokhoz alkalmas.

Az ilyen típusú mágneses szeparátor előnyei a nagyon alacsony beszerzési költségek, a könnyű használat, az egyszerű összeszerelés és a rövid szállítási határidő.


A csillag méreteit a megrendelő igényeihez tudjuk igazítani.

Felhasznált berendezés : SM mágnes a fröccsöntő gép garatához

Az SM mágneses szeparátor előnyei

  • Neodímium mágnesek akár 9 000 G indukcióval
  • Fe részecskék rögzítése 1 mikrontól
  • Elválasztók raktáron
  • Szeparátor bérlés
  • Anyagvizsgálat