Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

16. 8. 2021

Fémek kiválasztása a csokoládégyártás során (esettanulmány)

Az elválasztás célja:

Távolítsa el az 1 mikrométernél nagyobb vas- részecskéket. A végtermék maximális tisztaságának elérése.

Eredmény:

A későbbi technológiákban fémszennyeződést már nem észleltek. Ezeket a telepített szeparátor felfogta.


Iparág: Élelmiszeripar - csokoládégyártás
Alkalmazás: Beépítés folyékony csokoládét szállító DN50 csővezetékbe. Gondoskodni kellett arról, hogy amikor a csokoládé áthaladt a mágneses szeparátoron, a csokoládé hőmérséklete ne csökkenjen és ne szilárduljon meg. Emiatt duplafalú, fűtött belső elválasztót szereltünk be.
Elkülönített közeg: Csokoládé
Felhasznált berendezés: MSP-S 50/2 N - duplafalú, 120 °C OCTOPUS