Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

7. 12. 2023

A gumiabroncs hibák csökkentése a kikötőben és az állásidő redukálása a konténerkezelés során ( esettanulmány)

Az MS 2000 F vontatható mágnesseprűt egy nagy kikötőben teszteltük. Örömmel vettük ügyfelünk visszajelzését, aki több napig tesztelte a mágnesseprűt, majd a sikeres tesztelés után meg is vásárolta azt. Vásárlónk a következőket írta:


„Teszteltük a mágnesseprőt a kikötőben és remekül működött. Nagyon praktikus és hasznos segédeszköz a fémtörmelékek és az éles fémtárgyak kiszűrésében, amelyek valóban akadályozták a mobil és nehéz berendezéseket a konténerekkel végzett munka során, mivel ezek az éles fémek sérüléseket okoztak a gumiabroncsokon, ami lassította a konténerek kezelésének gyorsaságát. A termék használatal azonban sikerült kiküszöbölnünk ezeket a hibákat, így éles fémtárgy által okozott defekt miatt nem kell többé aggódnunk. Köszönjük az ingyenes tesztelési lehetőséget és a segítőkész hozzáállásukat."