Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

30. 1. 2024

Mobil aprító és elválasztó sorok

A mobil aprító- és elválasztósor ideális megoldás a gyártás során keletkező műanyaghulladék azonnali feldolgozására. A teljes technológia konténerbe van beépítve, ezért mobil.

A mobil aprító- és elválasztósor a következőket tartalmazza:

  • Aprítógép /Shredder
  • Pormentesítő berendezés
  • Mágneses szeparátor
  • Fémdetektor

A keltkező darálékot közvetlenül Big-Bag zsákokba tölti, ami megkönnyíti a későbbi kezelést.

Hogyan lehet csökkenteni a szükségtelen szállítási költségeket a keletkező darálék árának csökkentése érdekében?

Nincs szükség körülményes és költséges logisztikára - a feldolgozni kívánt anyag cégen kívülre szállítására és a darálék újraimportálására.

Leegyszerűsítve a folyamatot – a sor elején betölti a feldolgozandó műanyagot, a sor végén pedig megkapja a Big-Bag-be töltött kész anyagot.

Biztonság

Munkabiztonsági okokból a teljes technológia (aprítógép, poreltávolító berendezés, mágneses elválasztó, fémdetektor) ajtóval ellátott fallal le van választva, így csak az anyagok aprítóba való beadagolására szolgáló nyílás hozzáférhető.