Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

1. 11. 2017

Mágneses rácsos szeparátorok MSS-MC HL és MSS-MC COMPACT

Két új termékkel bővítjük rácsos mágneses elválasztó kínálatunkat.


Az MSS-MC HL rendkívül masszív (de ugyanakkor könnyű) fémkarimával van felszerelve, nagyon alacsony a beépítési magassága és egy csappantyúval van felszerelve az anyag elválasztóba való áramlásának kézi megszakításához. Mindezek a paraméterek alkalmassá teszik ezt a szeparátort olyan műveletekhez vagy vezetékekhez, ahol problémás vagy nem megfelelő az anyag áramlásának központi megszakítása a szeparátorhoz. Ugyanakkor a robusztus megmunkálás garantálja, hogy a szeparátor még nagyon nagy súlyterhelést is kibírjon.

Szekrény típusú rácsos mágneses elválasztók MSS-MC COMPACTAz MSS-MC COMPACT a mágneses rácsos elválasztó gazdaságos, de teljesen működőképes változata JACOB csőrendszerekben történő alkalmazásokhoz. A szeparátor mindkét oldalán JACOB karimákkal van ellátva (50-300 mm átmérőjű), a hagyományos rácsos szeparátorokhoz képest olcsóbb, könnyebb és alacsonyabb beépítési magasságú. Ezenkívül az elválasztó kerek teste biztosítja az anyag zökkenőmentes áramlását a szeparátoron keresztül (nincs nemkívánatos ragadás vagy anyagfelhalmozódás a szeparátor belsejében).

Nézze meg az új elválasztók részleteit .