Cookie-kat használunk

Cookie-kat használunk a forgalom elemzésére, a preferenciák emlékezésére és a webhely használhatóságának javítására. Hozzájárulását az „Elfogadom” gombra kattintva adhatja meg.

Beállítások Egyetértek

A beleegyezést meg is tagadhatja.

Ugrás a tartalomhoz

Szakértők vagyunk
a mágneses elválasztás területén

Mágneses elválasztáshoz szükséges eszközöket fejlesztünk, gyártunk és alkalmazunk. Mágneses elválasztóinkat pontosan az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk.

18. 4. 2024

Egyenes és ívelt mágneses szállítószalagok

A mágneses szállítószalagok előnye, hogy nincsenek mozgó alkatrészeik (mint a szalagos szállítószalagban vagy a műanyag moduláris hevederes szállítószalagban), így a szállított darabok nem károsítják a szállítószalagot. A mágneses csúszó szállítószalag zárt szerkezetű, így porálló, olajozott részek szállítására is használható.


Egyenes mágneses szállítószalagok

Az egyenes mágneses szállítószalagok a fém alkatrészek vízszintes szállítására szolgálnak. A mágneses szállítószalag kialakításának köszönhetően gyakorlatilag bármilyen hosszúságban le tudjuk gyártani.

Mágneses szállítószalagokat HOT változatban - magas hőmérsékletre is tudunk szállítani. Itt a szállított alkatrész maximális hőmérséklete alapján választjuk ki a mágnesek típusát.

Ívelt mágneses szállítószalagok

Az ívelt mágneses szállítószalagok a fém alkatrészek függőleges szállítására szolgálnak. Alkalmazásukat ott találják meg, ahol az alkatrészeket a kezdeti magasságtól eltérő magasságba kell szállítani. A hajlított mágneses szállítószalag helyes specifikációjához nem csak a szállított alkatrészek méretét, tömegét és mennyiségét kell ismernünk, hanem a kiindulási és célmagasságot is.

Az íves szállítószalagokat ugyanúgy használhatjuk, mint az egyenes szállítószalagokat:

  • Gyakorlatilag bármilyen hosszúságban gyártható .
  • 200, 300, 400, 500 és 600 mm szabványos szélességben gyártunk
  • Konkrét vevői igény esetén más szélességű mágneses szállítószalagot is tudunk gyártani
  • Ferrit ( gyengébb ) vagy neodímium (erősebb) mágnesekkel szereljük fel
  • HOT változatban is szállítjuk - magas hőmérséklet esetén